Meni
 

Deluks dvosoban apartman, "Dukley Gardens" Budva

Lokacija:
Budva
Kvadratura :
173 m²
Cijena :
1.000.000 €

       

Na prodaju elegantan dvosoban stan u ekskluzivnom kompleksu Dukley Gardens, Budva.

  Ponosno predstavljamo ovu luksuznu nekretninu koja se nalazi u prestižnom kompleksu Dukley Gardens u srcu Budve. Sa 139 m2 prostora, ova sofisticirana stambena jedinica sastoji se od dvije prostrane spavaće sobe, dva moderno opremljena kupatila, prostranog dnevnog boravka, kuhinje sa trpezarijom i velike terase. Smješten na poluostrvu Zavala, Dukley Gardens pružaju nezaboravan panoramski pogled na Jadransko more i slikovito ostrvo Sveti Nikola.

Sofisticirani modernizam, savremene linije i upotreba bezvremenskih materijala poput drveta, kamena, čelika i stakla, jasno svjedoče o ekološkoj osviještenosti Dukleyja, što se reflektuje u izvanrednoj dizajnerskoj estetici. Svaka stambena jedinica obogaćena je prostranim životnim prostorom na otvorenom i izgrađena prema najvišim međunarodnim standardima.

       Vrhunska završna obrada, od kuhinja do luksuznih elemenata, pažljivo je dizajnirana sa izuzetnom pažnjom na kvalitet i detalje. Uz opremljenost najnovijom tehnologijom Smart Home, svakom stanu se može upravljati putem pametnog telefona ili tableta, omogućavajući kontrolu multimedijskih sistema, osvetljenja, klime, sigurnosti i nadzora.

Dukley Gardens pruža potpunu uslugu i pogodnosti hotela s pet zvjezdica. VIP Concierge tim Dukleyja stoji na raspolaganju za profesionalno zadovoljenje bilo kojeg zahtjeva - od rezervacija večere, putovanja i organizacije događaja do upravljanja nekretninama i 24-satnog obezbeđenja.

Sa pristupom plažama, restoranima, školama, vrtićima, medicinskim ustanovama i umjetničkim ateljeom, Dukley Gardens pruža kompletnu infrastrukturu potrebnu za život, bilo da se radi o stalnom boravku ili odmoru tokom cijele godine. Osim toga, mogućnost iznajmljivanja stana dok niste prisutni čini kupovinu u Dukley Gardens kompleksu izuzetnom prilikom za investiciju

Podijelite ovu stranicu
Pošaljite poruku
Vaše ime
Vaš e-mail
Vaš telefon
Poruka
Kontakt
Mojkvadrat.me
Donji Bulevar - Condo Hotel Tre Canne
85310 Budva, Crna Gora
Visit us on