Meni
 

Urbanizovan plac 996m2, Tivat

Lokacija:
Tivat
Površina zemljišta :
996 m²
Cijena :
239.040 €

Prodaje se parcela od 996 m2 sa već pripremljenim idejnim projektom.

           Parcela se nalazi u mirnom i zelenom dijelu grada, okružena borovom šumom, udaljena svega 600 metara od mora, pružajući harmoničnu kombinaciju prirode i urbanog života.

          Ovo mesto pruža bogatstvo sadržaja i mogućnosti za opuštanje, rekreaciju i uživanje u svakodnevnim aktivnostima. U neposrednoj blizini su šetalište, marina Porto Montenegro, poznate plaže, parkovi, kafići, restorani, dječija igrališta, sportski tereni i još mnogo toga.

          Prema Urbanističko-tehničkim uslovima (UTU), na ovoj parceli je dozvoljena izgradnja stambene zgrade površine 500 m2, uz dodatnih 230 m2 suterena . Idejni projekat je već  detaljno pripremljen, što znači da budući vlasnik ima gotov plan za budući objekat.

          Ono što dodatno čini ovu ponudu privlačnom jeste činjenica da se parcela ispred placa nalazi izvan granica DUP-a, pridonoseći dodatnoj privatnosti i ekskluzivnosti ove parcele. Ova karakteristika čini ovu investiciju još poželjnijom.

          Ne propustite priliku da postanete vlasnik ove parcele u srcu Tivta. Za dodatne informacije i obilazak nekretnine, molimo Vas da nas kontaktirate.

Podijelite ovu stranicu
Pošaljite poruku
Vaše ime
Vaš e-mail
Vaš telefon
Poruka
Kontakt
Mojkvadrat.me
Donji Bulevar - Condo Hotel Tre Canne
85310 Budva, Crna Gora
Visit us on