Meni
 

Trosoban stan 171m2, Rafailovići

Lokacija:
Rafailovići, Budva
Kvadratura :
171 m²
Cijena :
581.400 €

                                                          Na prodaju trosoban stan na ekskluzivnoj lokaciji, na prvoj liniji do mora u Rafailovićima, pitoresknom ribarskom selu koje se u zadnjih par decenija preobražava u moderno turističko naselje.

Rafailovići imaju obilje luksuznih apartmana, hotela, restorane sa kvalitetnom uslugom i ribljim specijalitetima, sve to na obali pored plaže , koja se smatra jednom od najljepših plaža Jadrana.

              Stan se nalazi u novoizgrađenoj zgradi na trećem spratu sa kojeg se pruža fantastičan pogled na more i ostrvo Sv.Nikola. Zgrada inače ima četiri sprata i na svakom spratu se nalaze po dva stana. Liftom se silazi u garažni dijo objekta. U izgradnji su primenjivani savremeni materijali i kvalitetni proizvodi poznatih kompanija : Keramika je „Marayyi“, sanitarije „Villeroy", "Boch“, slavine „Grohe“, “Geberit“, samoventilirajuća fasada „Fundermax“, klimatizacija “ Mitsubishi“, i lift „Shindler“.

              Želimo naglasiti da su u cijenu uključena i dva garažna mjesta. Objekat je na par koraka od plaže u Rafailovićima pored ekskluzivnih restorana i kafića ,kao i promenade koja se proteže pored mora od Rafailovići do Budva. Permanentan pogled na more, lokacija na samoj obali, kvalitetni materijali i kvalitet zavrsne izrade kao i dobro promišljen arhitektonski dizajn, preporučuju ovu nekretninu za vaš budući dom na moru.

Struktura:

  • Hodnik
  • Kuhinja sa trpezarijom
  • Dnevni boravak
  • Tri spavaće sobe
  • Dva kupatila
  • Gostinski toalet
  • Balkon
Podijelite ovu stranicu
Pošaljite poruku
Vaše ime
Vaš e-mail
Vaš telefon
Poruka
Kontakt
Mojkvadrat.me
Donji Bulevar - Condo Hotel Tre Canne
85310 Budva, Crna Gora
Visit us on