Meni
 

Tivat, više stanova u prodaji u izgradnji

Lokacija:
Tivat
Kvadratura :
45.6 m²
Cijena :
100.320 €

Prodaja više stanova u izgradnji u stambeno- poslovnom objektu koji se gradi na parceli površine 5.217,37m2 a  ukupna bruto grđevinska površina je 13.330,00m2, spratnosti P+4.

Izgradnju objekta je započeta  u aprilu 2020 godine, a rok za zavšetak radova je april 2022. Radovi na objektu teku izvanrednom dinamikom, a grubi radovi objekta završeni su prije planiranog roka.

Objekat je pozicioniran na odličnoj lokaciji u Tivtu koja se nalazi u Seljanovu. Parcela se graniči sa Jadranskom magistralom što ovu lokaciju čini posebno atraktivnom. Objekat dinamične forme i modernog dizajna nalazi se na 200m udaljnosti od mora i 500 m udaljenosti od naselja Porto Montenegro.

Objekat ima podzemnu garažu kapaciteta 122 parking mjesta. Direktan pristup od garaže do stambene jedinice moguć je putem vertikalnih komunikacija, stepeništem i liftom. U prizemlju su smjesteni poslovni prostori kao i zelena pijaca koja je funkcionalno zasebna cjelina. Stambeni dio, koji u ponudi ima garsonjere, jednosobne, dvosobne i trosobne stanove nalazi se na spratnim etažama.

Cijena stanova se kreće od  2.200.eur  do 2.350.eur  po metru kvadratnome nezavisno od etaža.

Podijelite ovu stranicu
Pošaljite poruku
Vaše ime
Vaš e-mail
Vaš telefon
Poruka
Kontakt
Mojkvadrat.me
Donji Bulevar - Condo Hotel Tre Canne
85310 Budva, Crna Gora
Visit us on