Meni
 

Crna Gora

Zahvaljujući svojoj jedinstvenoj prirodi, isceliteljskoj klimi, razvijenoj infrastrukturi i nivou servisa, Crna Gora se ubraja među najprivlačnije svetske destinacije. 1992 godine na konferenciji UN-a o zaštiti okolne sredine Crna Gora je bila priznata «ekološki čistom državom» i dobila je status «rezervata Evrope».  

Osim ljepota Crne Gore i njene klime, bez sumnje, privući će Vas i poslovni motivi. Crna Gora je poznata ne samo po sunčanom vremenu, već i po velikim prihodima od investicija i lojalnom poreskom tretmanu. Cijene su, između ostalih i na nekretnine, za sada najpovoljnije u Evropi. Očekuje se, da će u bliskoj budućnosti Crna Gora biti upisana na karti Evropske Unije, dok je već sada u njoj nacionalna valuta Euro.  

Lokalno stanovništvo se krajnje dobronamjerno odnosi prema gostima svoje zemlje. Kako bi doputovali u Crnu Goru potreban je minimum truda. Vizu ili boravišnu vizu potrebno je pribaviti isključivo u slučaju, ukoliko planirate da se zadržite duže od 30 dana.  

Doći u Crnu Goru, u namjeri da uživate u njenim ljepotama, arhitekturi srednjevjekovnih starih gradova i predivnom vremenu, vrlo je lako, jer preko 10 avio kompanija imaju redovne linije i čarter letove do glavnog grada, Podgorice i Tivta, koji je smješten na karti bliže k moru. Trajanje leta iz gradova Evrope sastaviće od sat i po do tri sata.  

Crna Gora je mala država smještena zapadno od Srbije. Pogledajte njenu kartu- iz ljetnjeg vremena, pješčanih plaža, do svježeg hlada planinskih nacionalnih parkova koji su udaljeni samo nekoliko sati vožnje. Možete da posjetite prirodne i kulturno-istorijske znamenitosti Kotora, koji je svrstan u spisak svetskog nasleđa pod zaštitom UNESCO, kako zbog predivnih pejzaža i arhitektonske baštine samog grada, tako i zbog ekološki čiste okoline grada, zbog djevičanske prirode i raznolikosti flore i faune.  

Ljeti će Vas privući ribolov u planinskim rijekama, jezerima i moru. Nepopravljivi lovci tu će takođe naći svoju sreću.  

A zimi, su Vam na raspolaganju planinske destinacije kao Kolašin i nacionalni park Durmitor, sa komfortnim vremenskim uslovima, uzimajući u obzir da se sniježni pokrivač drži od decembra do aprila.  

Ovdje imate sve što je potrebno da se osjećate kao kod svoje kuće.  

Kontakt
Mojkvadrat.me
Donji Bulevar - Condo Hotel Tre Canne
85310 Budva, Crna Gora
Visit us on